Restaurantul Prestige

La restaurant Prestige, cream magia din basme pentru ca evenimentul vostru sa fie unul de poveste. Suntem pe piata din 2007, iar respectul pe care il aratam traditiilor de nunta, botez sau alte asemenea evenimente, alaturi de calitatea serviciilor oferite si estetica de neegalat, ne-au creat un renume in domeniu.

Avem o echipa talentata, care a organizat peste 1000 de evenimente. Este vorba despre oameni care au cunostintele, profesionalismul si ideile necesare organizarii unor evenimente unice si spectaculoase. Reteta o stim doar noi si cu mare drag asteptam sa o punem in aplicare pentru voi.

Restaurant Prestige este locul unde profesionalismul si estetica nu constituie un avantaj, ci o conditie pentru a organiza cu succes un eveniment. Organizarea de nunti, botezuri si alte evenimente este ceva ce necesita o ingrijire speciala, dedicare si atentie la detalii. Iar la final, rezultatele sunt in concordanta deplina cu stilul si preferintele pentru care optati.

Echipa Prestige asculta ideile voastre si analizeaza toti parametrii pentru ca apoi sa poata stabili tema care vi se potriveste cel mai bine. Pe tot parcursul procesului amplu de organizare, urmam planul si calendarul pe care le-am stabilit initial, iar finalizarea cu succes a evenimentului devine o provocare pe care o acceptam cu drag.

Succesul evenimentului si zambetul vostru este obiectivul nostru permanent!

Multumim din inima celor care au avut incredere in noi... si anticipat celor care o vor face pe viitor!


Beneficiile oferite de restaurant Prestige:

  • Locatii diverse, ideale pentru mai multe tipuri de evenimente, de la petreceri private la evenimente corporate;
  • Bucatarii dotate la standarde inalte, fiecare cu o echipa de bucatari proprii;
  • Optiuni multiple pentru aranjarea decoratiunilor, a meselor si a scaunelor;
  • Meniuri pregatite de o echipa profesionista, atentia la detalii fiind un aspect definitoriu;
  • Consiliere specializata in alegerea si definirea fiecarui detaliu in parte in cadrul evenimentului;
  • Oferte adaptabile in functie de nevoile si cerintele clientului;
  • Saloanele Imperia, D'or si Selen din bulevardul Decebal au terasa amenajata si sunt dotate cu parcare publica iluminata, atat in partea din fata, cat si in partea din spatele restaurantului.

Afla mai multe

Echipa