Pareri

"O locatie excelenta si o echipa serioasa care este foarte atenta la nevoile tale. "

Cornel Miclea

"Am fost la o nunta a unor prieteni si m-am simtit foarte bine. Echipa s-a asigurat ca avem tot ceea ce dorim, servirea a fost impecabila, iar atitudinea personalului jos palaria. Felicitari, tineti-o tot asa!"

Alin Cristian

"Mi-a placut mult locatia si decorul. Spre deosebire de alte locatii, la Prestige ai suficient loc pentru a te distra si nu ai senzatia de sufocare. Mi-a placut si modul in care am fost servit. Cu siguranta botezul micutei Raisa a iesit atat de bine datorita implicarii intregii echipe Prestige. Multumim pentru tot!"

Lori Alex

"M-a impresionat placut echipa care a facut o treaba minunata in aranjarea decorurilor si in ceea ce priveste servirea. Sunt foarte atenti la detalii si parca au grija de fiecare invitat in parte. Felicitari tuturor!"

Anina Burtea

"O locatie geniala! Salile sunt incapatoare, iar servirea este a la carte. Iar mancarea este pur si simplu delicioasa. Bravoo!"

Doru Opritoiu

"Am ales sa imi fac majoratul la Prestige Events si a fost o decizie foarte buna. Intreaga echipa a fost foarte atenta cu mine si cu invitatii mei, ne-au pus la dispozitie tot ceea ce aveam nevoie si ne-au indeplinit toate cerintele ulterioare. Va multumesc pentru tot!"

Claudia Tuinea

"Prestige Events este genul acela de locatie unde este imposibil sa nu te simti ca acasa. Pe langa decoruri si locatia primitoare, atmosfera este data si de echipa amabila si profesionista. Continuati tot asa!"

Craiova Iacov Festiv

"Am fost la nunta verisoarei mele si am adorat decorurile! Salile sunt foarte dragut amenajate, spatioase, si ofera acel aer de relaxare de care ai nevoie cand te afli la un eveniment unde sunt multi invitati pe care nu ii cunosti. Cu siguranta este o placere sa ma reintorc acolo!"

Adriana Anghel

"O locatie superba si o echipa extraordinara, profesionista si amabila. Felicitari!"

Anca Gavriloiu