Evenimente Craiova

Organizarea unui eveniment necesita atentie la detalii si luni intregi de pregatire! Echipa Prestige iti sta la dispozitie, nu numai pentru a te ajuta in organizarea evenimentului mult dorit, ci si pentru a te ajuta sa economisesti o resursa atat de pretioasa: timpul. Experienta si cunostintele dobandite pe parcursul anilor ne recomanda.

Te asteptam la o intalnire cu unul dintre consultantii nostri pentru a pune la punct toate detaliile: culori, arome, muzica, decoruri, efecte speciale, lumini. Mai precis, toate acele lucruri marunte care vor crea atmosfera pe care o doresti, astfel incat totul sa puna in valoare cel mai important moment din viata ta.

Iar daca planifici o receptie, o lansare de produse, o petrecere de socializare, training-uri de formare a personalului sau evenimente mondene, echipa Prestige personalizeaza serviciile oferite astfel incat atmosfera dorita de tine sa fie la cel mai inalt nivel de calitate.

Evenimente personale

Casatoria este un moment unic in viata, plin de emotii si sentimente puternice! Orice ai visat pentru aceasta zi, vino si incredinteaza-ne dorintele si asteptarile tale pentru ca acest moment sa fie de neuitat.

Detalii ››

Evenimente corporate & sociale

Fie ca planifici o receptie sau o petrecere pentru angajatii tai, o lansare de produse, training-uri de formare a personalului sau evenimente de socializare, restaurantul Prestige personalizeaza serviciile oferite astfel incat nevoile si cerintele tale sa fie acoperite.

Detalii ››