Restaurantul Prestige

La Prestige Events furam magia din basme pentru ca evenimentul vostru sa fie unul de poveste. Suntem pe piata din 2007, iar respectul pe care il aratam traditiilor de nunta, botez sau alte evenimente, calitatea serviciilor oferite si estetica de neegalat ne-au creat un nume in domeniu.

Avem o echipa talentata, care a organizat peste 1000 de evenimente, oameni care au cunostintele, profesionalismul si ideile necesare organizarii unor evenimente unice si spectaculoase. Reteta o stim doar noi si cu mare drag asteptam sa o punem in aplicare pentru voi.

Prestige Events este locul unde profesionalismul si estetica nu constituie un avantaj, ci o conditie pentru a organiza cu succes un eveniment. Organizarea de nunti, botezuri, petreceri si alte evenimente este ceva ce necesita o ingrijire speciala, o multime de munca si o mare atentie la detaliile care sunt mereu in concordanta deplina cu stilul, estetica si costul pe care il doriti.

Echipa Prestige Events asculta ideile voastre si analizeaza toti parametrii care ne sunt oferiti, apoi stabileste tema evenimentului care se potriveste cel mai bine. Pe tot parcursul, urmam planul si calendarul pe care le-am stabilit pentru finalizarea cu succes a evenimentului vostru.

Succesul evenimentului si zambetul vostru este obiectivul nostru permanent!

Echipa Prestige Events multumeste din inima celor care au avut incredere in ea... si anticipat celor care o vor face pe viitor!


Beneficiile locatiilor Prestige Events:

  • Locatii diverse pretabile mai multor tipuri de evenimente, de la petreceri private la evenimente corporate;
  • Bucatarii dotate la cele mai inalte standarde, fiecare cu o echipa de bucatari proprii;
  • Optiuni multiple si diverse pentru aranjarea decoratiunilor, a meselor si a scaunelor;
  • Meniuri pregatite de o echipa profesionista, intr-o varietate disponibila pentru toate gusturile;
  • Dispunem de personal profesionist, discret si atent la detalii;
  • Oferim consiliere specializata in alegerea si definirea fiecarui detaliu in parte in cadrul evenimentului;
  • Oferte adaptabile in functie de nevoile si cerintele clientului;
  • Saloanele Imperia, D'or si Selen din bulevardul Decebal au terasa amenajata si sunt dotate cu parcare publica iluminata, atat in partea din fata cat si in partea din spate a restaurantului.

Afla mai multe

Echipa