Evenimente Craiova

Organizarea unui eveniment necesita luni intregi de pregatire, saptamani si seri din timpul vostru incarcat! Prestige Events este aici, nu numai pentru a va ajuta in organizarea evenimentului mult dorit, dar si pentru a va "salva" timpul. Experienta si cunostintele dobandite pe parcursul anilor ne recomanda.

Vino sa discuti cu unul dintre consultantii nostri despre culori, arome, muzica, decoruri, efecte speciale, lumini, toate acele detalii care vor crea atmosfera pe care o doresti astfel incat totul sa puna in valoare cel mai important moment din viata ta.

Iar daca planifici o receptie, o lansare de produse, o petrecere de socializare, training-uri de formare a personalului sau evenimente mondene, restaurantul Prestige personalizeaza serviciile oferite astfel incat atmosfera dorita de tine sa fie la cel mai inalt nivel.

Echipa restaurantului Prestige, cu experienta si pasiune, isi asuma transformarea visele voastre in realitate prin organizarea unui eveniment de neuitat.

Evenimente personale

Casatoria este un moment unic in viata, plin de emotii si sentimente puternice! Orice ai visat pentru aceasta zi, vino si incredinteaza-ne dorintele si asteptarile tale pentru ca acest moment sa fie de neuitat.

Detalii ››

Evenimente corporate & sociale

Fie ca planifici o receptie sau o petrecere pentru angajatii tai, o lansare de produse, training-uri de formare a personalului sau evenimente de socializare, restaurantul Prestige personalizeaza serviciile oferite astfel incat nevoile si cerintele tale sa fie acoperite.

Detalii ››