fatada noua restaurant prestige

Vesti noi de la restaurantul Prestige

Dupa o absenta destul de indelungata, insa pe deplin justificata, ne-am intors. Si venim cu vesti noi si bune, zicem noi: am reusit sa terminam de renovat si redecorat trei dintre salile Restaurantului Prestige din Lapus si intreaga fatada a localului. Acest lucru inseamna trei sali de evenimente care abia asteapta sa-si intampine oaspetii, la evenimente frumoase marca Restaurant Prestige.

Asa ca dragilor, din respect pentru voi, cei care ne alegeti pe noi pentru momentele voastre speciale, am ales sa venim cu schimbari interesante in salile D’or, Imperia si Selen.

Pentru sala de eveniment D’or, am ales o cromatica mov. Mai precis, este vorba despre o nuanta de mov eleganta si atragatoare prin intensitatea sa. Am retapitat scaunele meselor, facandu-le mai confortabile si asortandu-le perfect cu restul decorului. Iar pentru ca intampinarea voastra sa se realizeze intr-un cadru cat mai placut vizual, am realizat un contrast intre mov si alb.

Dincolo de asta, D’or ramane un salon primitor si intim, ideal pentru petreceri mai restranse, dar la fel de atractive. Ringul de dans va asteapta sa va simtiti bine si sa va deconectati de la provocarile realitatii cotidiene.

Pentru salonul Imperia, am pastrat un stil cromatic mai simplu, cu scaune si mese albe, tapet cu flori vintage si pereti zugraviti in alb imaculat. Aceasta sala este preferata celor care vor un local scaldat in lumina, aerisit si atractiv. Am ales un stil de decorare situat la granita dintre vintage si modern, astfel incat sa corespunda preferintelor mai multor tipuri de cupluri.

Selen este pentru multi dintre oaspetii nostri o alegere clasica, ce mizeaza pe eleganta simplitatii. Tocmai aceasta caracteristica am ales sa o pastram si sa o evidentiem in noul stil de amenajare. Astfel, am avut grija sa optam pentru nuante pastel, usor pale. Rolul acestora este de a pastra o stare de confort si buna dispozitie.

In ceea ce priveste fatada intregului Restaurant, am avut grija sa capete o alura atractiva si moderna, integrandu-se mai usor in peisajul urban.

Acestea fiind zise, va asteptam cu drag la Restaurant Prestige pentru a ne bucura impreuna de evenimente perfecte!

Daca ti-a placut, distribuieShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *