tendinte-nunti-2018-ultra-violet-prestigecraiova4.1

Tendinte nunti 2018

Deci am pasit in 2018, un an nou, cu o energie noua. Este timpul sa va entuziasmati, dragi cititori, deoarece pare ca 2018 va fi un an plin de tendinte noi, indraznete, care vor avea un impact asupra cuplurilor din intreaga lume. De la fashion la meniuri (si toate celelalte elemente dintre ele), anul acesta pare a sta sub auspiciile lucrurilor memorabile. Asa ca in acest articol vom vorbi despre tendinte nunti 2018, vom vedea ce este must si in ce directie sa va indreptati daca doriti sa aveti o nunta trendy. V-am captat atentia? Bun! Spor la citit si spor la notat!

Perfect imperfect

Da, stim, aceasta exprimare creaza un efect ciudat in creierul uman. Insa am face bine sa ne obisnuim cu ea deoarece o vom auzi foarte des anul acesta. Conceptul vine de la o filozofie japoneza care spune sa gasesti frumosul in imperfectiune, iar acest concept se pare ca s-a imprimat destul de bine in toate domeniile, in special in design. Ne amintim din anii trecuti de aranjamentele florale dezorganizate, coafurile revasite, etc.. Ei bine, si anul acesta vom vedea aceste lucruri, doar ca putin mai accentuate. Asa ca nu este cazul sa va stresati prea tare pentru o nunta perfecta (desi stim ca o veti face) pentru ca imperfecta va fi perfecta.

Foto ©Matea
Foto ©Matea

Culori si nuante?

Ei bine, probabil ati aflat deja ca ultra violet este culoarea anului 2018. Vibranta, luminoasa si energica, aceasta culoare te duce cu gandul la misterele cosmosului si te face sa te intrebi ce exista dincolo de noi. Superb, nu-i asa? Insa pe langa aceasta culoare este important sa impartasim cu voi si alte nuante care se potrivesc. Navy is the new black (tr.: albastru marin este noul negru), zicea la un moment dat un expert in domeniu. Ei bine, aceasta nuanta de albastru completeaza foarte bine ultra violetul. Argintiul si aramiul sunt alte doua nuante in tendinte nunti 2018 (si nuantele metalice in general).

Foto ©Hazelwood Photo
Foto ©Hazelwood Photo
Sursa foto: Pinterest
Sursa foto: Pinterest
Foto ©Two Pair Photography
Foto ©Two Pair Photography

Atingere personala

Inca de anul trecut am observat ca mirii isi doresc un eveniment unic, personal, care sa poarte amprenta lor, fie ca discutam cu acestia despre meniu, despre formatie sau despre aranjamente. Anul aceasta tendinta se va accentua, mirii vor gasi noi modalitati sa-si distreze invitatii (de la recuzita pentru photo booth care pare sa primeasca noi elemente, pana la diverse provocari, concursuri pe ringul de dans s.a.m.d.).

Sursa foto: Totally promotional
Sursa foto: Totally promotional

Meniuri dedicate

Unul dintre cele mai importante aspecte ale unei nunti este meniul. Este subiectul multor discutii si chiar dezbateri si asa ar si trebui. Anul trecut am observat o trece usoara de la meniurile traditionale la cele putin mai atipice, si ne asteptam ca anul acesta mirii sa opteze pentru meniuri diversificate, care sa ii caracterizeze pe ei ca si cuplu. Candy barul va primi si el o atingere mai personala si va reprezenta un punct esential al meniului de nunta. De asemenea ne asteptam ca mirii sa opteze mai mult pentru open bars deoarece acestea pot tine invitatii antrenati si sustine cheful de distractie atat de necesar la o petrecere.

Sursa foto: Style me pretty
Sursa foto: Style me pretty

In linii mari, cam astea sunt cele mai importante informatii pe care doream sa le impartasim cu voi in materie de tendinte nunti 2018. Ce parere aveti? Stiti pe cineva care urmeaza sa se casatoareasca? Atunci spuneti-i ca echipa Prestige ii sta la dispozitie.

Ne gaseste la numerele de telefon:

Centru: 0744 788 581

Lapus: 0742 031 145

Daca ti-a placut, distribuieShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *