Dansul mirilor

Sugestii de melodii pentru dansul mirilor

Unul dintre cele mai asteptate momente ale unei petreceri de nunta este dansul mirilor. Mai precis, este vorba de acel moment in care invitatii se retrag pentru cateva clipe, iar ringul de dans le apartine mirelui si mireasei. Dupa cateva ore zdravene de coregrafie, acestia au ocazia sa incante privirile celor prezenti la eveniment printr-o insiruire armonioasa de pasi.

Insemnatatea evenimentului este una aparte: melodia are, de regula, o valoare sentimentala pentru cuplu sau se numara printre preferatele lor. Indiferent care varianta este cea adevarata, cantecul va ramane intiparit in memoria invitatilor si protagonistilor.

Care sunt, insa, cele mai bune sugestii de melodii pentru dansul mirilor? Raspunsul vi-l oferim noi, alaturi de cateva sugestii de care ar trebui sa tineti cont atunci cand va pregatiti pentru un astfel de moment. Am alcatuit o lista scurta cu cateva alegeri populare.

melodii dansul mirilor
© https://www.dmcdn.net

Coregrafia pentru dansul mirilor – aspecte de tinut minte

  • Alocati timp suficient repetitiilor. Atunci cand a mai ramas foarte putin pana la marele eveniment, aveti tendinta de a deveni stresati si de a face totul in graba. Iar atunci cand vine vorba de o nunta, trebuie sa tineti cont de faptul ca sunt o multime de lucruri de care trebuie sa aveti grija. Iar acest lucru se dovedeste foarte costisitor din punct de vedere al timpului.
  • Incercati sa transformati repetitiile intr-un prilej de bucurie si nu intr-un motiv de certa. Daca nu aveti experienta in acest domeniu, s-ar putea sa va incurcati atunci cand incercati sa retineti pasii de dans. Acest lucru este firesc, iar peste ani, o sa va aduceti aminte cu amuzament.
  • Daca nu sunteti dansatori profesionisti, mizati pe o coregrafie simpla pe care sa o invatati foarte bine si repetati-o ori de cate ori aveti nevoie. In timpul dansului, mentineti contactul vizual cu partenerul pentru a va putea sincroniza.
  • Cand va aflati pe ringul de dans, incercati sa va inchipuiti ca sunteti singuri. Privirile celor din jur s-ar putea dovedi destul de intimidante.
  • Daca se intampla sa gresiti, nu va panicati. Incercati sa zambiti si sa mergeti mai departe.

Cele mai populare alegeri de melodii pentru dansul mirilor:

Savage Garden – I knew I loved you before I met you

Adele – Make you feel my love

Ed Sheeran – Perfect

Extreme – More than words

Metallica – Nothing else matters

Marcel Pavel – Frumoasa mea

George Strait – I cross my heart

Beyonce – Love on top

Laura Pausini – Je t’aime

Mariah Carey – Hero

Jason Mraz – I’m yours

John Legend – All of me

Nat King Cole – Love

Snow Patrol – Just say yes

 

 

 

Daca ti-a placut, distribuieShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *