Angajari

Cu siguranta suntem de suficient de mult timp pe piata incat sa ne fi trecut macar odata pragul. Restaurantele Prestige va ofera inca din 2007 sali de evenimente pentru toate preferintele si nevoile, meniuri alese (si mai ales gustoase) si personal profesionist care sa indeplineasca toate asteptarile voastre.

Suntem si am fost multumiti de voi si de noi, insa ne dorim sa facem mai multe impreuna, prin urmare va anuntam bucurosi ca in curand vom inaugura Hotel Prestige, o locatie superba, amplasata in imediata apropiere a locatiei Restaurant Prestige din centru.

DESPRE HOTEL

Situat pe strada Matei Basarab nr,15 , Hotel Prestige va dispune de 63 de camere spatioase, un restaurant cu specialitati pentru toate gusturile si doua sali de conferinta pentru evenimente corporate cu stil.

Spuneam mai sus ca dorim sa facem mai multe impreuna, asa ca te invitam sa faci parte din echipa care va deschide in Septembrie cel mai NOU hotel de 4* din Craiova. Vrem de la tine entuziasm si profesionalism, implicare si pofta de calitate deoarece ne dorim sa stabilim un nou standard al serviciilor hoteliere oferite in orasul nostru.

Daca te regasesti in descrierea de mai sus, si in plus ai o atitudine pozitiva, atentia la detalii este punctul tau forte, iar pasiunea pentru lucrurile bine facute este motivatia ta spre a excela, trimite-ne CV-ul tau la adresa angajari@prestigecraiova.ro sau si mai bine, te asteptam la adresa hotelului Strada Matei Basarab, nr. 15, vis-a-vis de Catedrala Sf. Dumitru pentru a ne cunoaste.

Pentru orice alte detalii, ne poti suna la nr. de telefon 0744 58 48 65 / 0748 15 90 20.